Loading...

NYT MAHDOLLISTA ENNAKKOTILATA!

Hanki oma Corsa-e

1 - HELPPO ENNAKKOVARAUS

Rakenna uusi Corsa-e, valitse jälleenmyyjä ja vahvista ennakkovaraus 2 rekisteröitymällä asiakkaaksi.

2 - HELPPO SOPIMUS

Kun varaus on vahvistettu valitsemasi jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä. Käy liikkeessä viimeistelemässä autosi ja allekirjoittamassa tilaussopimus.

3 - HELPPO TOIMITUS

Jälleenmyyjäsi on sinuun yhteydessä muutama viikkoa ennen auton luovutusta.

TARVITSETKO APUA?

Lisätietoja Opel-asiakaspalvelusta tai lähimmältä Opel-jälleenmyyjältä

Ennakkovarauksella varmistat, että saat ensimmäisten joukossa Suomessa uuden Corsa-e käyttöösi.

1 Malli on nyt myynnissä – ja tarjolla myös kiinteällä kuukausimaksulla leasing-sopimuksella sekä yksityis- että yrityskäyttöön.

3 Opel Yksityisleasing sisältää aina kaikki auton käyttöön liittyvät kustannukset ja palvelut, kuten muun muassa määräaikaishuollot ja korjaukset, katsastukset, kahdet renkaat vanteineen sekä renkaiden vaihdot ja uusinnat. Opel Yksityisleasing ei sisällä polttoainekuluja, pesuja eikä auton vakuutuskuluja. Kauttamme on saatavilla myös edullisia vakuutuksia.

4 Ilmoitetut polttoaineen kulutus- ja CO2-päästöarvot on määritetty Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure -menetelmällä (WLTP) asetusten (EU) 715/2007, (EU) 2017/1153 ja (EU) 2017/1151 mukaan (versiokohtaisesti soveltuvin osin). Arvoissa ei ole huomioitu erilaisia ajo- ja käyttöolosuhteita tai varusteita. Lisätietoja polttoaineen kulutuksesta ja CO2-päästöarvoista on uusien autojen polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä koskevissa ohjeissa, joita on saatavana Trafin verkkosivustolta www.trafi.com

5 Lisämaksuja mahdollisesti riippuen operaattorista.